2008. december 19., péntek

Őssejt terápia otthon Önnek!

szaporitas_olimpiq_500

A jövő gyógyászatának ígérete - az őssejt. Az orvostudomány most egy új korszak nyitányához jutott el, az őssejtek hasznosításához.

Napjaink őssejt kutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk sajátmaga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. Minél több őssejt van jelen a vérben, annál jobb az egészségi állapot. a csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.

Az őssejt szint a legjobb jelzője az egészségnek. jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a vércukorszint stb. jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk és ez érvényes mindenre a szervezetben. az őssejtek számát tekintve 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. az életkor előrehaladtával azonban a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken.

Egy órán belül legalább 75%-kal több őssejtünk lehet!

Új fogalom: őssejt táplálás, őssejt védelem. az olimpiq stemxcell az első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, amelynek igazán rendkívüli tulajdonságai vannak. Az őssejt-táplálás segít úrrá lenni az öregedési folyamatokon azzal, hogy több felnőtt őssejt termelődésére készteti a csontvelőt. Megkönnyíti az őssejtek mozgását a vérben és a segítségre szoruló helyek azonosítását számukra. Segíti a beépülést a szövetekbe, az osztódást a célszövetben, és a megfelelő specifikus sejtté alakulást. Kutatóink több száz bevizsgált anyag közül a föld különböző helyeiről választották ki az olimpiq stemxcell összetevőit.

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47



Mi az őssejt?

szaporitas_ossejt_280

Korlátlan számú osztódásra, önmegújulásra képes, nem specializálódott sejtek, amelyek aszimmetrikus osztódás

révén önmagukhoz hasonló sejteket képeznek, és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoznak.

A fogantatás után a petevezetékben a felé vándorló és osztódó, majd ott beágyazódó magzatkezdemény még „mindenre-képes" (totipotens) sejtekből áll. a magzati fejlődés 15. napján kezdődik meg e sejtek specializálódása ideg-agysejtekké, izomsejtekké, bőrsejtekké, stb. e sejtekben a genetikai anyag (dns) különböző szakaszai lépnek működésbe, s így válnak képessé a szervek és szövetek speciális feladatuk ellátására. Ennek az az ára, hogy elvesztik „mindenre képes" esélyüket. A magzati fejlődés során azonban megmarad néhány ilyen „mindenre képes" sejt, ezeket szöveti őssejtnek (hemopoetikus) nevezzük, melyek születéskor a köldökzsinórvérből kinyerhetőek.

Kétféle őssejtet különböztetünk meg: embrionális és felnőtt őssejtek. a felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni.

Felnőtt korban az őssejtek a szervezet számos szövetében megtalálhatók. a szöveti őssejtek folyamatosan osztódó vagy éppen nyugvó állapotban vannak jelen. Ha ezek a sejtek egy adott szöveti környezetbe kerülnek, képesek lehetnek különböző, szövetet alkotó, érett sejtekké alakulni. Legnagyobb mennyiségben a csontvelőben találhatók meg.

Ha egy szerv nem működik optimálisan vagy valamilyen módon sérülést szenved -és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt és küldi az őssejteket. Az őssejt kilép a csontvelőből, bekerül a véráramba, majd egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik. ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.

Az elmúlt évtizedek kutatásai alapján bizonyossággal kijelenthető, hogy az őssejtek szervezetünk "mindenhatói"

Mi az őssejt?

Az őssejt olyan sejt, amely bármilyen más funkciójú sejtté képes átalakulni.

tudni_kell_sejtek_280

Más néven "mindenre képes" sejteknek is nevezzük őket.
A fogantatás után az embrió még ilyen "mindenre képes" sejtekből áll. A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek differenciálódnak, kialakulnak belőlük az ideg-, izom-, csont- és bőrsejtek. Marad azonban kis számban pár át nem alakult "mindenre képes" sejt.

Kétféle őssejtet ismerünk: felnőtt és embrionális.
A felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni (elkülöníteni).

Új felfedezés!

Az őssejt kilép a csontvelőből és bekerül a véráramba. Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik.

tudni_kell_kilep_170

Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket.

tudni_kell_szerv_156

Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez, ha lehet a legkevesebb károsodást elszenvedve, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.

tudni_kell_eljut_139

Első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, amelynek igazán rendkívüli tulajdonságai vannak.


Elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését. Az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását. Illetve erősíti az immunrendszer különféle funkcióit.Egy órán belül legalább 75%-al több őssejtünk lehet!

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47



Öregedés - Őssejtek

Az őssejt szint a legjobb jelző

tudni_kell_diagr_kicsi_150

Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér. Az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Az őssejt szint a legjobb jelzője az egészségnek. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a diabétesz, stb. Jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk, és ez érvényes mindenre a szervezetben. Minnél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.

Az elmúlt évszázadok kutatásai alapján az bizonyossággal kijelenthető, hogy az őssejtek szervezetünk "mindenhatói".

Őssejt szaporító kapszula

Új fogalom: őssejttáplálás, őssejt védelem


A világ 5 pontjáról
Kutatóink több száz bevizsgált anyag közül a föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket.


Egy célunk legyen:
Megőrizni szervezetünk egészségi állapotát akkor, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük.

tudni_kell_olimpiq_75_300

Az OLIMPIQ StemXCell egy speciális készítmény amely a felnőtt őssejtek számát szaporítja a szervezetben.

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47




Segítsünk a testünknek a regenerációban.


OÉTI bejegyzési (notifikációs) számok:
- 2162/2007
- 2163/2007
Őssejt tapasztalatok

Porckorong elfajulás:

A panaszt sikeresen megszüntető kezelést segíti az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula az étrend kiegészítésben. Ezek az őssejtek lényegében bármely sejttípussá át tudnak alakulni, elősegítve az új porc létrejöttét.

tapasztalatok_csalad_227

Az őssejt a szervezetbe a porckorong anyagát alkotó gélszerű anyaggá alakul ezzel elősegíti a minél előbbi regenerációt. Az így keletkezett porc ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik majd, mint az eredeti. Mivel az őssejtek nem idegen szervezetéből származnak, az immunrendszer nem fogja őket kilökni.


A beteg szervezetbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 50%-kal növekszik. Az őssejt terápia egyaránt regenerálja a hibás szervezetet, és ezzel csökkentheti a fájdalmas tüneteket. Az őssejtterápia megoldást jelenthet a porckorong elfajulásra.


Kezelhető lehet a cukorbetegség:
Napjainkban egyre több embernél diagnosztizálják a hazánkban közel 800 000 embert érintő cukorbetegséget. Az orvosi statisztikák szerint a cukorbaj vagy cukorbetegség – latin nevén diabetes mellitus, népbetegség, amelynek 2 válfaját, az 1-es típusú inzulintól függő és a 2-es típusú inzulintól nem függő válfaját különböztetik meg.

Az 1-es típusú gyermek- vagy serdülőkorban lép fel, s ilyenkor a szervezetben kevés az inzulin, vagy egyáltalán nincsen. Az egyes típusú cukorbetegség úgy alakul ki, hogy a szervezet valami miatt elpusztítja a hasnyálmirigyben található inzulintermelő beta sejteket. Ennek hatására az inzulintermelés leáll.

A kettestípusú cukorbetegség esetében a termelés nem áll le, de az inzulin elveszíti a szövetekben a hatékonyságát.


Emberi embrionális őssejtekről sikerült kimutatni, hogy inzulintermelő hasnyálmirigy-sejtekké alakíthatóak,
tehát az őssejtterápiával regenerálhatóvá válhat az egyes típusú cukorbetegség. A szakemberek azt
mondják, hogy emberi embrióból kinyert őssejtekből a hasnyálmirigy sejtjeihez hasonló sejteket sikerült
létrehozniuk, amelyek inzulint termelnek, amelynek eredményeként az ezzel a problémával szenvedők
döntő többsége már nem szorult külső inzulinpótlásra a terápiát követő egy éven belül.

A megelőzés és a már kialakult cukorbetegség kezelése egyaránt fontos, a vizsgálatok alapján a magasabb
őssejtszám hatékonyabb regenerálódást eredményez.


Megoldás lehet az Alzheimer kór és Parkinson kór esetén:
Idősödő társadalmunkban egyre nagyobb problémát jelentenek az olyan idegrendszeri megbetegedések, mint a Parkinson-kór, az Alzheimer-kór az idegsejtek fokozatos, lassú vagy egyidejű, gyors pusztulása felelős betegségek.
Egyre közelebb kerülünk az agyi betegségek gyógyításához őssejtek útján. A Parkinson-kór, Alzheimer kór tünetein sokat lehet javítani az őssejtterápiával. Az őssejtek idegsejtté is alakulhatnak, többek közt a mozgás irányításáért felelős idegi ingerületátvivő anyagot termelő idegsejteké. A betegek önálló táplálkozásra és járásra képtelenekké váltak, néha teljesen mozdulatlanok, máskor egész testük remeget kontrollálhatatlanul.

tapasztalatok_olimpiq_csalad_253



Az őssejt fokozás után ismét tudtak állni, járni és enni, a remegés is megszűnt, tehát gyakorlatilag újra képessé váltak megbirkózni a mindennapi élettel. Sokkal célszerűbb megvédeni, mint elérni, hogy az őssejtek idegsejtekké alakuljanak és összekapcsolódjanak a meglevő neuronokkal. Egyik legfontosabb célunk megőrizni a szervezetünk egészségi állapotát akkor, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük. Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító termék segítséget nyújthat ebben. Az évezred új természetes gyógyászata az őssejtterápia.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, alzheimer kór, parkinson kór

Egészen a 90-es évekig érvényes volt az a tudományos tétel, amely szerint a felnőtt idegrendszerben nincsenek újonnan születő idegsejtek, illetve nincsenek meg a pótlásukhoz szükséges őssejtek. A felnőtt idegi őssejtek felfedezése azonban nagyban hozzájárult a probléma megoldásához.
Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér és az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Minél több őssejt van a vérben, annál könnyebb a szervezetnek a hibákat kijavítani. Ez a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel.
A test saját magát tartja karban és optimális egészségi állapotba hozza műtéti beavatkozás nélkül.

Segítségével kezelhető lehet a szklerózis multiplex és különböző idegrendszeri problémák:
A betegség elnevezése a multiplex (többszörös) heges (szklerózis) területektől származik, amelyek a sok demielinizációs (elpusztult velőshüvelyű) foltot érzékeltetik. A szklerózis multiplex idegrendszeri panaszai és tünetei meglehetősen sokrétűek, még az orvosoknak is problémát okoz a kezdeti stádiumban való felismerése.
A sejt pusztulást rengeteg típus betegség okozhatja, melyeknek regenerálását elősegítő folyamat az őssejtterápia. A szklerózis multiplex olyan betegség, amelynek során az axonok körüli velőshüvely-borítás részlegesen elpusztul, így különféle és súlyos idegrendszeri problémát okoz. Sikeresen pótolták a súlyos betegség miatt elpusztult sejteket az agyban őssejtekkel.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, szklerózis multiplex

Kutatóink több ezer bevizsgált anyag közül a föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket ahhoz, hogy megtalálják az igazán megfelelő természetes őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszulát, mely étrend kiegészítésben is nagy segítségünkre szolgál.

Az idegszövetben két alapvető sejttípus van az idegsejtek és a támasztósejtek. A velőshüvely fontos szerepet játszik testünkben az elekromos ingerületek továbbításában. A környéki idegrendszerben a velőshüvelyének kialakításában speciális sejtek vesznek részt, melyek őssejtterápia segítségével az
elhalt idegpályák regenerálhatóak illetve újraképződhetnek.


Különböző hepatitis vírus fertőzések leküzdésére:
A hepatitisz vírus fertőzések a máj valamely gyulladásos megbetegedése következtében alakul ki, leggyakrabban vírusfertőzés okozza megjelenését. Legfőképp a májat támadja és májgyulladást okoz. Túlnyomórészt az A-tól az E-ig megjelölésű vírusok fertőznek a leggyakrabban. Más okból kifolyólag is megkaphatjuk a fertőzést akár gyógyszerektől, parazitáktól, illetve az alkohol drasztikus fogyasztása következtében. Az őssejtek megoldást nyújthatnak ezen a téren is. Az OLIMPIQ StemXCell őssejt szaporító, őssejt fokozó kapszula termék egy speciális készítmény, amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, hepatitis

A vírus egyik alfaja képes több százmillió ember megfertőzésére évente, ennek következménye képpen még milliós nagyságrendű a halált okozhat.

A hepatitisz vírus vérrel és szexuális úton terjedhet. A vírus vizsgálata elég bonyolult mivel a viselkedése megváltozik a testen kívül. Őssejtterápia segítségével leküzdhető lehet a hepatitis vírus fertőzések egyes típusai. A hatóanyag szervezetbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 50%-kal növekszik. Az őssejtek egyik célja megszűntetni a tüneteket, a fáradtságot, izomfájdalmakat, rossz étvágyat stb.

Vakság és idegi bénulás:
A szemünk az érzékszerveink közül a legfontosabb. Azt gondolhatnánk, hogy szemünk a legnagyobb biztonságban van és védett a külső behatásoktól. A vakság okának kialakulásához nagyban hozzájárult a munkahelyi balesetek aránya, amiért a látó idegek felelősek. Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula hatása révén a látásért felelős érzékszervünk működését javíthatjuk. A vakság megelőzése mindannyiunk fontos célja a világ teljességének megismerése elképzelhetetlen a színek nélkül. Látás romlása esetén a szemünkbe jutó fénysugarak aránya nem megfelelő ez által nem tudja azt a képet „sugározni” ami valóságban a szemünk elé tárul. A szaruhártya különböző elváltozásai is romláshoz vezethet, de túlnyomórészt az idegsejtek sérülése okozhatja.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, vakság, idegi bénulás

Az őssejtek segítségével visszanyerhető illetve javítható a látás. A sérült idegsejtek helyre állíthatóak az őssejtterápia segítségével. Addig nem is foglalkozunk a látás problémával, míg önmagunk meg nem tapasztaljuk, milyen hatalmas érték is a külvilág érzékelésének ez a formája ezért előzzük meg az esetleges látás problémákat az

OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító étrend-kiegészítő segítségével. Az időben diagnosztizált látáskárosulás regenerálható. A termék célja megőrizni a szervezetünk egészségi állapotát a legkisebb energia befektetésével.


Használható izomsorvadás javítására:
Az izomsorvadás a mozgató idegrendszer különböző pontjaira mért behatás útján keletkezik. Általában két főcsoportját különböztetjük meg.
Ha a bántalom a mozgató pályájának bizonyos központi szakaszát illeti, úgy kiterjedt, de egyszerű sorvadás lép fel, míg ha a bántalom a mozgató pályák környékén jelentkezik elfajulásos sorvadás áll elő.

Az izom rostok elfajulása csökkenti a teherbíró képességet. Mindennapi tevékenységünk elvégzésében is komoly gondokat okozhat.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, izomsorvadás

Orvosolható a fájdalmas villamos energiával való beavatkozással vagy rábírhatjuk szervezetünket a minél előbbi regenerálásra az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula segítségével. Mint számos más probléma az izomsorvadás is korunk növekedésével egyre valószínűbbé válik a betegség kialakulása, ami a vázizomzat sorvadásához vezet.

Oxigénhiányos problémák regenerálására:
Fontos kötelességünk az oxigénhiányos állapot megelőzése. A szervek működéséhez oxigén és energia nélkülözhetetlen, ha nincs ezekből a fontos összetevőből, a szerv csökkenti működését, vagy fokozott igénybevétel esetén felléphet fulladás.
Különböző helyeken okozhat tüneteket izomban, vesében, agyban, érzékszervekben, vagy akár a bőrünkön is. Az erek szűkülése következtében kevesebb vér áramlik így az oxigén is kevesebb ez által csökken a test teherbíró képessége.

Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai nagymértékben megemelkednek, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhat. A szívinfarktus esetén fellépő oxigénhiány nagyban befolyásolja a szívizom állapotát.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, oxigénhiányos

Esetenként szívizomzat egyes részeit is tönkreteheti. A szívizomzat sérülésének mértékétől függ a rokkantság vagy halál. Minél nagyobb mértékben pusztul el a szívizom, annál valószínűbb a tartós rokkantság vagy halál bekövetkezése. Fontos megőrizni szervezetünk egészségi állapotát akkor, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük.

Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula egy speciális készítmény, amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben. Segítsünk a testünknek a regenerációban őssejtterápiával.

Szívinfarktus után:
A szívinfarktus oxigénhiány következtében létrejött szívizompusztulást jelent.
A koszorúerekben lerakódott meszes plakkok szűkítik a szív ereit, és kb. 90%ban a szűkületben vérrög alakul ki, mely teljes elzáródást okoz. A súlyos szűkület vagy a teljes elzáródás miatt a szívizomsejtek vérellátása kórosan lecsökken. Ha ez a folyamat hosszú ideig tart, a károsodás visszafordíthatatlanná válik, s kialakul a szívinfarktus.

A szívinfarktus már nemcsak időskori betegség. Manapság egyre több, korábban jellemzően időskori elváltozásnak tartott betegségről derül ki, hogy egyre fiatalabb életkorban jelentkezik és kialakulásának gyökerei a gyermekkorra nyúlnak vissza. A sejtek a sérülés helyére vándoroltak, ahol új izomsejtek és vérerek képződését idézték elő.

A legújabb kutatások szerint több szövetfajta is képes megújulni, az idegszövet saját és csontvelői őssejtekből, a porc- és csontszövetek kötőszöveti őssejtekből, a sérült máj szintén kötőszöveti őssejtekből áll. Az oxigénhiány következtében elhalnak a szívizom bizonyos területei. Az említett kutatások során szívizomsejteket és vérereket figyeltek meg, ekkor az elhalt szívizomszövet révén megállították az egyébként kóros átalakulás folyamatát, vagyis a sejtek további pusztulását.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, szívinfarktus

Szívinfarktus során egy hirtelen akadály képződik valamelyik szívkoszorúérben, és emiatt friss vér és oxigén nélkül maradnak az elzáródás mögötti szövetek, fontos szerepet töltenek be a szív fejlődése során: biztosítják egyrészt a szív kötőszövetes vázát, valamint a szívizmot ellátó erek falát képezik. A megfelelő vastagságú szívizomszövet kialakulásában is fontos szerepet játszanak.

Az őssejtterápia és az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula valamint a Flavin7 javíthatja a szívműködést, valamint vastagíthatja a kamrák falát is, ugyanis a sejtek a sérülés helyére vándorolhatnak, ahol új izomsejtek és vérerek képződését idézhetik elő.

Sikeres máj, szív -és érrendszeri kezelések:
Az újdonság a terápiában az, hogy nem csontvelőből származó őssejteket alkalmaznak, hanem a szervezetet ösztönzik, bírják rá, hogy őssejteket termeljen és a véráramból bármely sejtünket helyettesítse.
Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését és az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha megfelelő mennyiségben tartalmaz szervezetünk őssejtet, biztosak lehetünk abban, hogy szervezetünk nem okozhat meglepetéseket. A máj megbetegedése esetén a legkézenfekvőbb megoldások egyikéhez tartozik az őssejtterápia, mely elősegíti a hiányzó sejtek pótlását. Szívinfarktus esetén oxigén hiány lép fel a szervezetben, ezáltal sérülést szenvednek a szív izmai is, melynek regenerálódó képességét ösztönzi az őssejtek jelenléte.
Érrendszer :
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, máj, szív, érrendszer, őssejt szaporító

Az emberi testet erek hálózzák be, melyek egészséges állapota létfontosságú a többi szervünk helyes müködésének tekintetében is.
Megóvása elengedhetetlen élet minőségünk fentartása érdekében. Ma magyarországon minden nyolcadik percben meghal egy ember szív -és érrendszeri problémában. Ezért több mint 60%-ban saját táplálkozásunk a felelős. Az egyik legfontosabb ér hálózat a szív környékén található melynek regenerálására az őssejt kiválóan alkalmas.

A Flavin 7 étrend-kiegészítő segítségével csökkenthető az érrendszeri megbetegedések kialakulásának lehetősége.

Mozgásszervi problémák javítására:
Szerte a világon emberek milliói küzdenek derékfájással. Magyarországon is a lakosság jelentős része már megtapasztalta ezt az igen kellemetlen jelenséget. Egész fiatalon is jelentkezhet nem csak az idősebb korosztály problémája napjainkban, mely társulhat nyaki vagy esetenként gerinc fájdalmakkal is.
A mozgásszervi problémák kialakulását eddig rendszeres sportolással vagy életmódunk megváltoztatásával tudtuk megelőzni. Most már segítségünkre lehet a természetes őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula és védő készítmény az OLIMPIQ StemXCell jóvoltából.

A mozgásszervi problémák kialakulásához nagyban hozzájárul a rossz tartás, az ülő és fizikai munka, egyaránt sőt még huzat is okozhatja. A fájdalom akár hetekig is elhúzódhat, és nem vehetjük biztosra végleges elmúlását. Rohanó életünk az egyik legfőbb kiváltó oka. Kezelésének elmulasztása esetén tartási problémák is kialakulhatnak. Gyakran ki alakulhatnak a tünetek huzamosabb pihenés vagy fekvés következtében. A közérzetünkre és az életminőségünkre is káros hatással van az állandó fájdalom érzete.

Testünk megfelelő egészéhez fent kell tartanunk az egyensúlyt,
amint valami rendellenesen kezd működni valószínű, hogy hatással
lesz más szervünk működésében is, ebben van nagy segítségünkre az őssejt.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, mozgásszervi problémák

Bármilyen sejté képes átalakulni ez által ki tudja javítani a fellépő problémákat. A hatékony építkezéshez nélkülözhetetlen a megfelelő építőanyag. A tápanyag bevitele nem elegendő a szervezet képtelen ellátni a testet ilyenkor nagy segítségünkre lehet az OLIMPIQ StemXCell őssejt szaporító kapszula, őssejt fokozó étrend-kiegészítő. Ha időben megtörténik a tünet felismerése az őssejtterápia segítségével, megszabadulhatunk a mindennapi elviselhetetlen fájdalmak érzetétől.

Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni:
Egy kutatócsoport génterápiás eljárás keretében hasnyálmirigysejtekké alakította a májsejteket, ami egy igen bonyolult folyamat eredményeként született meg. Az így másként fejlődő sejtek a hasnyálmirigy egyéb olyan hormonjait termelték, melyek elősegítették a vércukorszint helyes működésének beállását, az őssejtterápiával rá lehet bírni a májsejteket az inzulintermelésre.

Az eddigi módszereknél további gyógyszeres kezelésre volt szükség, de a OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula termék elősegítheti hogy az inzulint saját sejtek termeljék meg, így forradalmi áttörést hozhat. A hasnyálmirigy problémáinak felismerése csak a betegség előrehaladott állapotában lehetséges, így az őssejtterápia korszerűen segíthet a hasnyálmirigy problémáinak megelőzésében.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, hasnyálmirigy

A hasnyálmirigy gyulladásos megbetegedései más szervek működésére is kihatnak, légzési rendellenesség és szív különböző betegségei, bélelzáródás illetve veseműködési zavarok alakulhatnak ki.
A kialakult hasnyálmirigy gyulladás a vérnyomás leesése következtében szédüléssel, tudatzavarral és eszméletvesztéssel járhat, így életveszélybe kerülhet a beteg. Rohanó világunkban különösen fontos az emésztőrendszer megfelelő működése, hiszen a mintegy húszféle emésztőenzim termelését a hajnyálmirigy egészségét az őssejtterápiával biztosíthatjuk.

Visszanyerhető illetve javítható lehet a látás:
A látás javítása mindannyiunk fontos célja a világ teljessége elképzelhetetlen a színek nélkül. A hiányzó enzimek termelésére megoldást nyújthat az őssejtterápia. Látás romlása esetén a szemünkbe jutó fénysugarak aránya nem megfelelő ez által nem tudja azt a képet „sugározni” ami valóságban a szemünk elé tárul. A szaruhártya különböző elváltozásai is romláshoz vezethet, de túlnyomórészt az idegsejtek sérülése okozhatja.

Az őssejtek segítségével javítható a látás, ugyanis a sérült idegsejtek helyre állíthatóak az őssejtek segítségével.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, látás javítás

Addig nem is foglalkozunk látás problémával míg önmagunk meg nem tapasztaljuk, milyen hatalmas érték is a külvilág érzékelésének ez a formája ezért előzzük meg az esetleges látás problémákat az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula termékeivel saját őssejtjeink segítségével. Időben észre vett látáskárosulás regenerálható. A termék célja megőrizni a szervezetünk egészségi állapotát a legkisebb energia befektetésével.

Őssejtek a fogpótlásban:
Az amerikai Dél-Karolinai Egyetem irányítása alatt működő nemzetközi kutatócsoport, állatkísérleteik során, őssejtek felhasználásával sikeresen állított elő beültetésre alkalmas foggyökeret.

A kutatócsoport 18-20 éves felnőttek eltávolított bölcsességfogaiból nyert őssejteket felhasználva fiatal sertés modellben jó minőségű foggyökeret és azt a csontos fogmederhez rögzítő kötőszövetet állítottak elő. Erre az alapra építették fel a fogkoronát a fogmederbe történő beültetést követően. Az így kialakított fogat a kutatók az eredeti fogakkal közel egyenértékűnek találták mind a funkció, mind pedig a stabilitás tekintetében.

A kutatók korábbi kísérleteik során a fogbélben lévő őssejteket használták a foggyökér előállítására, azonban ezzel a módszerrel szerényebb eredményeket értek el. A foggyökércsúcsból származó őssejtek, melyek a fog gyökerének és a fog körüli kötőszövetes szalagok fejlődéséért felelősek, alkalmasabbnak bizonyultak a foggyökér struktúrájának felépítéséhez.

A kutatók azt remélik, hogy a módszer az elkövetkező években a klinikai tesztelés fázisába kerül, és alkalmassá válhat a mindennapi orvosi gyakorlatban történő felhasználásra. Ez a technika elsősorban azoknál a pácienseknél lehetne hasznos, akik nem alkalmasak a jelenleg alkalmazott implantációs eljárásokra, többek között azért, mert nincs elegendő csont az állkapcsukban az implantátumok megtartásához. Ezenkívül valószínűleg sokan szívesebben fogadnák a saját fogaik őssejtjeiből kialakított implantátumokat, mint egy idegen anyagot.

A kutatók előrejelzései szerint a közeljövőben nem csak a bölcsességfogak, de a tejfogak felhasználásával is képesek lesznek ilyen implantátumok kialakítására. Reményeik szerint őssejtek felhasználásával további új terápiás eljárásokat fejleszthetnek ki, melyek klinikai alkalmazása széles körben elfogadottá válhat.

Őssejtekkel a férfimeddőség ellen:
Amerikai kutatók állatkísérleteik során csontvelői őssejtek beültetésével sikeresen pótolták a here ivarsejtképzésben résztvevő károsodott sejtjeit. A kutatások eredményeinek drámai jelentősége lehet a tesztoszteron-hiányos és egyéb eredetű férfimeddőség kezelésében.

Egy pár meddőségének ugyanolyan arányban lehetnek férfi, mint női eredetű okai. A férfi meddőség oka lehet többek közt a spermiumokká alakuló csírasejtek elégtelen növekedése és érése, valamint a kötőszöveti, hormontermelő sejtek rendellenes működése. A Kaliforniai Egyetem kutatócsoportja azt vizsgálta, vajon a csontvelői őssejtek képesek-e pótolni a here kórosan működő, az ivarsejtképzésben résztvevő sejtjeit.

A kutatás során olyan speciális kísérleti egerek csontvelői őssejtjeit használták fel, amelyek egy zölden fluoreszkáló fehérjét (green fluorescent protein - GFP) tartalmaznak. Ezeket a fluoreszcencia miatt könnyen nyomon követhető őssejteket kémiai vagy genetikai úton meddővé tett egerek heréjébe juttatták.

A kutatók azt találták, hogy a transzplantált őssejtek beépültek a meddővé tett egerek hereszöveteibe, és életben maradtak a vizsgálat 12 hete alatt. Az őssejtek egyrészt a csírasejtekhez, másrészt pedig a kötőszöveti sejtekhez hasonlóvá alakultak, az azokra jellemző, az őssejtekben nem található sejtfelszíni fehérjéket termeltek. Ezek alapján valószínűsíthető, hogy a beültetett őssejtek az idegen szervezetben továbbfejlődtek, differenciálódtak.

A szövettani vizsgálatok során azt észlelték, hogy ezek a differenciált, idegen eredetű (zöld) sejtek a befogadó szervezet azonos típusú sejtjeinek közelében helyezkedtek el, mely alapján valószínűsíthető, hogy a helyi sejtes környezet befolyásolja az idegen őssejtek további sorsát.

A vizsgálat során tapasztalt eredmények azt mutatják, hogy a csontvelői őssejtek képesek a here spermát előállító és hormontermelő sejtjeivé alakulni. Azonban további tanulmányok szükségesek annak vizsgálatára, hogy a csírasejtek milyen hatások következtében fejlődnek tovább és alakulnak át spermiumokká. Ráadásul, mivel az itt használt csontvelői őssejtek az őssejtek kevert populációját képviselik, további kísérletekkel fogják meghatározni, hogy melyik specifikus őssejt képes letelepedni és továbbfejlődni a herékben.

Szívbillentyű őssejtekből:
Egy brit kutatócsoport csontvelői őssejtek felhasználásával szívbillentyűt állított elő. A billentyű egyelőre csak laboratóriumi körülmények között működik, de a kutatók reményei szerint a módszer néhány éven belül emberi felhasználásra is alkalmassá válhat.

A szívbillentyűknek több fajtája létezik, feladatuk a vér útjának szabályozása a szív üregei és a szívhez kapcsolódó ún. nagyerek között. Funkciójuk károsodhat öröklött és szerzett megbetegedések következtében, beszűkülhetnek vagy kitágulva működésük elégtelenné válhat. Ilyenkor a rosszul működő szívbillentyűt műbillentyűvel, illetve emberi vagy állati eredetű (sertés) billentyűvel pótolják. Ezek az idegen eredetű billentyűk azonban különböző szövődmények forrásai lehetnek, egy részük élethosszig tartó gyógyszeres kiegészítő kezelést igényel.

A londoni Harefield kórház szívsebészekből, fizikusokból, gyógyszerész- és sejtélettani kutatókból álló csoportja évek óta dolgozik azon, hogy őssejtekből szívbillentyűt, illetve egész szívet állítson elő. Kísérleteik során sikeresen állítottak elő jól működő szívbillentyűt. A billentyű vázát egy nagy húzószilárdságú fehérjéből, kollagénből építették fel, mely jó alapot szolgáltatott az őssejtekből történő szövetképződéshez, míg abból a 2.5 cm átmérőjű, korong alakú billentyű kialakult.

A kutatók az őssejtekből létrehozott szívbillentyűt még az idén ki szeretnék próbálni állatkísérletekben. Amennyiben ezek során is hasonlóan jó eredményeket tapasztalnak, az őssejtekből kialakított billentyűk már 3 éven belül emberi beültetésre alkalmassá válhatnak.

A kutatók, állításuk szerint a páciensek őssejtjeinek felhasználásával akár 10 éven belül is képesek lehetnek egész szív előállítására. Ez megoldást jelentene a jelenlegi donorproblémákra és a páciensek többsége új szívhez juthatna. Ezenkívül kiküszöbölhető lenne a jelenlegi szervátültetések egyik legfőbb problémája, a szervkilökődés, amit a befogadó szervezetnek a beültetett idegen szerv elleni immunválasza okoz.

Őssejtbeültetés segíthet a halláskárosodás gyógyításában:
Amerikai kutatók őssejtek felhasználásával sikeresen állították elő a belső fül hangérzékelő sejtjeit, az ún. szőrsejteket. A kutatók a kísérlet eredményei alapján azt remélik, hogy a jövőben őssejt-transzplantációval gyógyíthatóvá válhat a siketségnek az a típusa, amely a szőrsejtek pusztulása következtében alakul ki.

A belső fülben található hangérzékelő sejtek, az ún. szőrsejtek a fülbe érkező hanghullámok mechanikus energiáját elektromos impulzusokká alakítják, és azokat az idegpályákon keresztül az agy megfelelő területére juttatják, ahol azok feldolgozásra kerülnek és kialakul a hallásérzet.

A szőrsejtek különböző genetikai betegségek következtében károsodhatnak, elpusztulhatnak, mely halláskárosodást, súlyosabb formában siketséget okozhat. Ilyen esetekben egy speciális elektróda beültetésével, az ún. cochlearis implantációval a betegek egy részénél hallásjavulás érhető el, azonban a módszer nem használható mindenkinél, és a betegek hallása a beültetést követően sem lesz tökéletes.

A Harvard és a Stanford Egyetem kutatói ezért olyan megoldást keresnek, amely segítségével regenerálni, illetve pótolni lehet a károsodott vagy elpusztult szőrsejteket. Korábbi tanulmányaik során a belső fülben a szőrsejtek képződéséért felelős őssejteket fedeztek fel. Szárnyasok vizsgálatai során azt találták, hogy ezek az őssejtek az emlősökkel ellentétben folyamatosan pótolni tudják az elpusztult szőrsejteket, ezért náluk nem alakul ki a siketség, illetve a halláskárosodás ezen típusa. A kutatók mindezek alapján úgy gondolják, hogy őssejtek felhasználásával emberekben is pótolni lehetne az elpusztult vagy károsodott szőrsejteket.

Ennek bizonyítására újabb kísérletsorozatot indítottak. Ennek során magzati őssejtekből sikeresen állítottak elő szőrsejteket, előbb laboratóriumi körülmények között, majd szárnyasok fülébe történő beültetést követően is. A következő lépésként károsodott hallású egerekbe terveznek őssejtbeültetést, mely során azt kívánják bizonyítani, hogy az újonnan képződött szőrsejtek funkciója megfelelő.

Az eddigi eredmények alapján a kutatók úgy gondolják, hogy a jövőben a módszer emberi felhasználásra is kerülhet. Reményeik szerint a belső fülbe ültetett őssejtek átvehetik az elpusztult szőrsejtek funkcióit, és ez végleges gyógyulást jelentene a betegek számára.

Őssejtekből emlőimplantátum:
Az amerikai Pittsburghi Egyetem kutatói állatkísérleteik során őssejtek felhasználásával zsírszövetet állítottak elő. A kutatók reményei szerint a módszer segítségével a jövőben az emlődaganatos betegek eltávolított emlőszöveteit a saját őssejtjeikből előállított zsírszövettel pótolhatják.

Az emlőeltávolításon átesett daganatos betegeknek az emlő elvesztése jelentős lelki nehézséget, pszichoszociális zavart okozhat. Jelenleg kétféle módszer létezik az emlő pótlására, emlőimplantátum beültetése, illetve egy olyan eljárás, amely során a beteg testének távolabbi helyéről eltávolított zsírszövetet ültetik át. Sajnos egyik módszer sem tökéletes és kockázatmentes, ideális megoldást a beteg saját zsírszövetének őssejtjeiből kialakított emlőimplantátum jelenthetne.

A Kaliforniai és Pittsburghi Egyetem kutatói 2001-ben sikeresen izoláltak őssejteket zsírszövetből, melyekből meghatározott körülmények között érett zsírsejteket állítottak elő. A kutatások továbbfejlesztéseként az utóbbi egyetemen olyan állatkísérleteket végeztek, mely során az őssejteket speciális, mikroszkopikus méretű, kötőszöveti eredetű gyöngyökkel együtt fecskendezték az állatok bőre alá. Az előzetes eredmények szerint az őssejtek könnyedén hozzátapadnak a regeneráló tulajdonságú gyöngyökhöz, és érett zsírsejtekké, illetve zsírszövetté alakulnak.

A kísérlet további érdekessége, hogy a felhasznált őssejteket emlőrákos betegek zsírszövetéből nyerték. A kutatók reményei szerint a beteg szervezetből származó őssejtek nem befolyásolják károsan a daganat növekedését, és a daganatos betegek őssejtjei ugyanolyan biztonságosan használhatók fel a zsírszövetképzésben, mint az egészséges embereké.

Amennyiben a kísérletek igazolják a kutatók várakozásait, a jövőben az emlőrákos betegek saját őssejtjeiből előállított zsírszövettel pótolhatják az eltávolított daganatos szövetet, visszaadva a betegek testi és lelki egészségét.

Őssejtek segíthetnek az inkontinencia gyógyításában:
Amerikai és kanadai kutatók állatkísérleteik során tapasztalt kedvező eredmények alapján stressz-inkontinenciában szenvedő nőket kezeltek sikeresen őssejtek segítségével. A betegek húgycső körüli izomzatába injekcióval bejuttatott őssejtek megerősítették az elégtelenül működő záróizmokat, ezáltal csökkentették a betegek panaszait, és javították életminőségüket.

A stressz-inkontinencia leggyakrabban a középkorú nőket érintő betegség. Szülést, műtétet, vagy menopauzát követően a húgycső körüli záróizmok elgyengülnek, a vizeletet visszatartó funkciójuk károsodik. Ennek következtében minden olyan tevékenységnél, ami fokozott nyomást gyakorol a húgyhólyagra - mint például köhögés, tüsszentés, nevetés, futás - a záróizmok működésének elégtelensége következtében a betegek vizelete akaratlanul elcsepeg.

A Pittsburgh-i Orvostudományi Egyetem kutatói inkontinenciában szenvedő állatmodelleken végzett korábbi kísérleteik során azt tapasztalták, hogy az őssejteknek a húgycső körüli izmokba történő fecskendezését követően megemelkedett a húgycsőn belüli nyomás, azaz a korábban elégtelenül működő záróizom funkciója javult. Ennek a tanulmánynak az eredményei teremtettek alapot a módszer klinikai kipróbálásához, melyet a Pittsburghi Orvostudományi Egyetemen és a torontói Sunnybrook Egészségtudományi Központban végeztek.

A kísérlet során 7 nő vázizomzatából vettek szövettani mintát, majd azokból őssejteket vontak ki. Ezeket az őssejteket a betegek egy részénél a húgycsövön keresztül 8 illetve 10 mm-es tűvel, másik részüknél a húgycső mellett fecskendezték a záróizmokba. A beavatkozást követően a hét beteg közül öt arról számolt be, hogy jobban tudta tartani vizeletét. A kedvező hatásokról azok a betegek számoltak be, akik az őssejteket a húgycső köré, illetve akik a hosszabb tűvel kapták az injekciókat, amivel az orvosok közelebb tudták juttatni az őssejteket a záróizmokhoz. A betegek az eljárás során súlyosabb mellékhatásokat nem tapasztaltak

A klinikai vizsgálat előzetes eredményei igen bíztatóak. Amennyiben a további vizsgálatok során sikerül optimalizálni az eljárást, a kutatók reményei szerint a minimális beavatkozással járó őssejtkezeléssel a közeljövőben sikeresen lehet gyógyítani a stressz-inkontinenciában szenvedő betegeket.



Az agyi őssejtek daganatellenes hatásúak:
A svédországi Lund Egyetem kutatói kísérleteik során agyi őssejtek daganatellenes hatását észlelték. Ez a felfedezés reményt ad arra, hogy a jövőben őssejtek segítségével eredményesen kezeljenek olyan rosszindulatú agydaganatokat, amelyek eddig gyógyíthatatlannak bizonyultak.

A gliomák az agydaganatok egy csoportja, melyben a leggyakoribb típus egyben a legrosszindulatúbb is. Ezek kezelésében a modern kemo- és sugárterápiával is csak szerény eredmények érhetők el, a betegek a diagnózis felállítását követően átlagosan egy évig élnek.

Svéd kutatók kísérleteik során azt vizsgálták, hogy eredményesebben kezelhetők-e a rosszindulatú gliomák, ha a tumorellenes hatású, kemoterápiás gyógyszereket nem a vérkeringés útján, hanem őssejtekhez csatoltan, célzottan juttatják el a daganathoz. Korábbi kutatások alapján ugyanis ismert, hogy az idegi őssejtek felismerik az agy távolabbi területein lévő daganatos sejtek által kibocsátott jeleket és a sejtek a tumorhoz vándorolnak.

A kutatásaik során tapasztalt eredmények felülmúlták várakozásaikat. Azt találták, hogy bizonyos idegi őssejtek hozzáadott kemoterápiás szer nélkül is jelentős daganatellenes hatással rendelkeznek, és önmagukban is képesek a gliomák elpusztítására. Az eredmények megerősítése érdekében a kutatók számos kísérletet végeztek más őssejtek felhasználásával is. A további kutatások során ezek az őssejtek meglepő módon a kísérleti állatok vastagbéldaganata ellen is hatásosnak bizonyultak.

A kutatók úgy gondolják, hogy az őssejtek tumorellenes hatásának egyik valószínű oka az lehet, hogy azok és a daganatsejtek éretlenségüknél fogva hasonlítanak egymásra, és ezáltal képesek lehetnek arra, hogy befolyásolják egymás működését és növekedését.

A tanulmány eredményei ígéretesek, azonban a módszer embereken történő felhasználásáig még évekig tartó kutatásokra van szükség. Ezek során a mechanizmus pontosabb megértéséhez azonosítani kell az őssejtek azon faktorait, melyek a közvetlen daganatellenes hatásban szerepet játszanak.


Saját őssejtjei lehetnek a szívnek:

Egy amerikai kutatócsapat megtalálta a szív saját őssejtjeinek "búvóhelyét".

Amerikai kutatók egy csoportja őssejtek "otthonára" bukkant a szívben, mely hitelt ad azon elképzelésnek, miszerint a szívnek megvan a kapacitása arra, hogy regenerálja magát. Az eredmények felvetik annak lehetőségét, hogy ezen szív-őssejtek egy nap úgy manipulálhatóak, hogy a szívbetegségek által károsodott szöveteket regenerálják.

Mivel a teljesen kifejlődött szívsejtek nem osztódnak, a szakértők eddig azt hitték, hogy a szerv képtelen egy sérülés után önmagától gyógyulni. Ám 2003-ban, New York-i kutatók őssejteket fedeztek fel egerek szívében, majd emberekében is. Ugyanakkor azt még mindig nem tudták, hogy ezen őssejtek, eredendően a szívben "laktak"-e, vagy csupán egy másik szövetből - mondjuk a csontvelőből - vándoroltak oda.

Annarosa Leri kutató ezért elkezdte keresni a szívben lévő őssejtek árulkodó "otthonait", többek között homogén sejthalmazokat a szükséges "dajka" sejtekkel párosítva, melyek létfontosságúak az őssejtek növekedéséhez és fejlődéséhez.

A felnőtt egereket használva modellként, a kutató lokalizálta a szív-őssejtek lakhelyeit, melyek különösen a szív pitvaraiban halmozódtak. A kutatónő rájött, hogy az őssejtek érettebb szívsejtekkel együtt ültek meg a szívizom-sejtek közötti kamrácskákban. Leri és kollégái a kísérlet során szívműtéten átesett emberek szív-őssejtjeiből távolítottak el néhányat, majd növesztették azokat laborkörülmények között. Ezt követően a sejteket visszaültették szívbetegséggel küszködő patkányokba és egerekbe.

Az eredmények ígéretesek Leri szerint, és talán jobb szívregenerálódást helyezhetnek kilátásba, mint a csontvelőből kinyert őssejtek. A kutató úgy véli, hogy ezek azon sejtek, melyek normál esetben új szívszövetet nyújtanak, és valószínűleg sokkal jobban alkalmazhatóak a beteg szív gyógyításában.

Immunsejteket állítottak elő őssejtekből:
Első alkalommal sikerült embrionális őssejteket rávenni, hogy T-sejtekké alakuljanak, ami új módszert kínálhat az immunrendellenességeket okozó - többek között az AIDS, az X-SCID (az X-SCID az X kromoszómához kapcsolódó, csak a fiúgyermekeknél megjelenő, súlyos, összetett immun-hiánybetegség) azaz buborék-fiú - betegségekre.

Az embrionális őssejtek az emberi T-sejt kutatások és terápiák legvonzóbb forrásának számítanak, mivel ezen őssejteket genetikailag könnyen lehet manipulálni és nagy mennyiségben állíthatóak elő. A T-sejtek nagyon fontos szerepet töltenek be az emberi immunrendszerben. Ha ezek a sejtek elpusztulnak vagy hiányoznak - ami gyakran bekövetkezik az AIDS és az X-SCId esetén - a szervezet nem tudja kivédeni a fertőzéseket. Ám fontosságuk ellenére, nagyon sok mindent nem tudnak még a T-sejtek működéséről, mivel a sejteket igen nehéz elemezni, a genetika rendelkezésre álló eszközeivel.

Jerome Zack kutató csapata genetikailag módosított embrionális őssejteket, majd egy háromlépcsős folyamat során rávette azokat, hogy T-sejtekké alakuljanak. Először a sejteket genetikailag módosított vírus segítségével, egy olyan génnel látták el, mely zöld, fluoreszkáló proteint kódolt. Majd a sejteket egér csontvelő-sejteken növesztették. Végül befecskendezték azokat az emberi csecsemőmirigy egy apró darabkájába, melyet immunhiánnyal küszködő egérbe implantáltak.

A csontvelő és a csecsemőmirigy a tudomány szerint olyan kémiai alkotóelemekkel rendelkeznek, melyek szükségesek a normál T-sejtek fejlődéséhez. Végezetül kiderült, az implantált csecsemőmirigyben lévő T-sejtek 24 százaléka származott a zölden fluoreszkáló embrionális őssejtekből, a többit a csecsemőmirigyben lévő őssejtek állították elő, melyeket azon apró emberi májdarab szolgáltatott, amely része volt a transzplantációnak.

A technika számos lehetőségre adhat esélyt. Az X-SCID-hez - súlyos immunhiányos tünetegyüttes, általában már fiatal korban halált okoz - hasonló genetikai betegségeknél a betegből kinyert, embrionális őssejtekhez hozzáadhatják a hibás T-sejt gén funkcionáló verzióját. A HIV esetén pedig az embrionális őssejteket úgy lehet módosítani, hogy a CCR5 gént inaktiválja. Ezen felszíni molekula teszi lehetővé, hogy a vírus sikeresen megtámadhassa a T-sejteket.

Zack csapata most arra használja az új technikát, hogy minél többet megtudjon a T-sejtekről, melyek az emberi immunrendszer kulcsfontosságú elemei.


Az étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. Betegségével forduljon orvoshoz! Mindig fordítson figyelmet a változatos étrendre, a kiegyensúlyozott életmódra és a lelki harmónia megteremtésére is!

Gyakori kérdések

Az Olimpiq StemXCell termékkel kapcsolatban

- Mi az Olimpiq StemXCell termék?

Az olimpiq stemxcell egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrend-kiegészítés területén. Olyan természetes anyagok válogatott kivonata, melyek a szervezetünkben a felnőtt csontvelői őssejtkibocsájtást legalább 50%-kal képes megnövelni. Elősegíti az őssejtek vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor önmaga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.

- Mik az összetevői?

A kutatási fázis alatt közel 20 ezer anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül azt a kilencet válogatták össze, amelyek a legnagyobb mértékben növelték meg a perifériás vérben az őssejtszámot. az összetevok kivétel nélkül erős antioxidáns hatással bírnak. Egyetlen állati összetevő (cápaporc) kivételével gyümölcsök, gyógynövények, és konyhanövények szerepelnek a termékben.

- Mennyi ideig kell szedni?

Minimum 3-4 hónapig javasoljuk a szedését nagyobb adagolásban, de alkalmazható folyamatosan is, nem csak problémás esetekben.

- Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?

Folyamatosan is használható.

- Megelőzés céljából is javasolható-e?

Igen, mivel a szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban jelentősen eltér. Ez a képesség 30-35 éves kor után folyamatosan apad.

- Szét lehet-e szedni a kapszulát?

Igen, a kapszula tartalma bejuttatható úgy is, hogy belekeverjük pl. gyümölcslébe, joghurtba. Ez problémás gyermekek, nyelési problémával küszködők, stb. esetében megoldást nyújt.

- Van-e engedélye?

Az EU - előírásnak megfelelően megszűnt az engedélyezési eljárás, és helyette a gyártó felelősségét figyelembe véve bejegyzési kötelezettség van, ami a termék adatlapjának OÉTI-hez történő benyújtását jelenti, tehát OÉTI (Országos Élelmiszerbiztonsági-És Tálplákozástudományi Intézet) engedéllyel rendelkezik a termék.

- Van-e mellékhatása?

A szervezet számára jótékony hatású növények kivonatát és hatóanyagait tartalmazza. az őssejtszaporításon kívül még érrendszerjavító és szabadgyök-megkötő, antioxidáns hatás is tapasztalható.

- Okozhat-e allergiát?

Az egészséges emberi szervezet is adhat allergiás reakciókat bármilyen hétköznapi anyagra (pl. cseresznye). nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztőt, tartósítószert.

- Mennyi idő alatt eredményez javulást?

Általában már 2-3 hét elteltével jelentkezhet változás, de figyelembe kell venni, hogy minden emberi szervezet más őssejtszámmal rendelkezik, ezért az őssejtszaporító hatás sok más tényezőtől függ: nemtől, életkortól, az általános egészségi állapottól, esetleges betegségtől, életmódtól. Éppen ezért egyénenként változó, hogy mennyi időre van szükség.

- Egy kapszula őssejtszám szaporító hatása mennyi ideig tart a szervezetben?

A vizsgálatok során az első, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. a hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhető.

- Okoz-e daganatos elváltozást?

Az őssejtszint méréssel párhuzamosan a vérben megnövekedett őssejtszámok meghatározása mellett vizsgálatok folytak a daganatért felelős gének megfigyelésére (az onkogén expresszió változása). Az eredmények ellenőrízhetően azt mutatják, hogy csökken a gének expressziója, azaz a kapszula hatóanyagai daganat ellenes hatásúak.

- Szükséges-e orvosi ellenőrzés, orvosi vizsgálat?

Ezen étrend-kiegészítő fogyasztása miatt nem szükséges, de természetesen kezelő orvosát tájékoztathatja erről.

- A termék fogyasztása helyettesítheti-e a gyógyszereket, vagy orvosi kezelést?

Ez az étrend-kiegészítő nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni és/vagy gyógyítani betegségeket.

- Más gyógyszerekkel milyen kölcsönhatásban van?

Jelenleg a gyógyszerekről nem áll rendelkezésre adat, vélhetően némelyik csökkentheti az őssejtszámot, ezért a biztos hatás érdekében javasolt időkülönbséget tartani - legalább 1-2 órahosszat.

- Terhesség és szoptatás alatt ajánlott-e a fogyasztása?

A készítmény hatását állatkísérletekben vizsgáltuk és ezt a területet nem kutattuk, azonban az összetevők alapján semmi nem gátolja, hogy fogyasszák.

- Születési rendellenességek, genetikai hibák kijavíthatók-e az őssejtekkel?

Az őssejtekkel -sem beültetéssel, sem köldökzsinórvérrel, sem őssejt szaporítással- nem javítható ki sejtjeink genetikai hibája.

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47



Vásárlási feltételek

Törzsvásárlói feltételek


Ahhoz, hogy Ön törzsvásárlói árengedményeket tudjon igénybe venni tőlünk, az alábbi feltételek alapján kell leadnia rendelését:

Első alkalommal a minimumrendelés 10.000 Ft, így Ön törzsvásárlónkká válik. Törzsvásárlói azonosítójához az első rendelést követően jut hozzá, mely az alábbi kedvezmények igénybevételét teszi lehetővé:

feltetelek_business_800


A törzsvásárlói árengedmény minden hónap utolsó napján kerül kiszámításra és a következő hónap első napjától vásárolható le. Az engedményről Önt e-mailben is értesítjük. Az engedmény hónapról-hónapra nem halmozható. Az árengedményt adott hónapban csak egyszeri alkalommal és egy összegben tudja levásárolni. Az árengedmény értékével egyenértékű vagy annál magasabb összegű rendelést kell leadnia.

A törzsvásárlói árengedmény 150.000 Ft értékű vásárlásig jár külön-külön tardícionális és kiemelt termék esetén.


Törzsvásárlói kódszámát, vevőkártyáját (ami alapján az elkövetkezendő rendeléseit leadhatja) postai úton, a csomaggal együtt fogja kézhez kapni

Kapcsolat

Elérhetőségek

Amennyiben az Olimpiq őssejtkapszulával, vagy azok rendelésével kapcsolatban kérdése van

hívja fel Dobrotka Bélát, az Ön szaktanácsadóját a +36-30 6874347 telefonszámon!

Dobrotka Béla
Kapos - Olimpiq Bt
7400 Kaposvár Roboz I.u.21/B
Tel: +36-30 6874347
olimpiqteam@gmail.com

Ha Ön is az egészsége mellett döntött, akkor hívjon fel és rendelje vissza nálam:

Dobrotka Béla

06-30-687-43-47


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése